Rapport  från arbetsgruppen Naturmiljöer för insekter

Samarbetet med Kärna Scoutkår fortsätter. I samråd med parkchef Lissie Andersson och kommunekolog Anna Dahlén på Kungälvs kommun har vi sett ut ett bra ställe för ett insektshotell. Det kommer att stå i Strandparken, vid gränsen mot Kextomten. Efter att vi fått grönt ljus av Örjan Carlsson, gruppledare ÅVC Kungälv, gick vi, Anna Eklöv Valdés och Ann-Sofie Wahlqvist från Omställning, tillsammans med Morgan Samuelsson från Kärna Scoutkår loss på Munkegärde återvinningsstation 20/4 och samlade ihop en första kärra med blandade fynd som vi kan använda till insektshotellet. Det lär bli fler turer!

Anna Eklöv Valdes på jakt efter byggmaterial till hotellet
Morgan Samuelsson och Anna Eklöv Valdes på Munkegärde fyndstation

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *